ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Η γραμμή παραγωγής μας ήταν, είναι και θα είναι εγχώρια γιατί η εταιρική εξέλιξη μπορεί να προκύψει μόνο παράλληλα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή ανάπτυξη.

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ

Η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογιών είναι η πιο σταθερή διαδρομή προς τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η δραστηριοποίησή μας στον τομέα των αλεξίσφαιρων περικλείει το όραμα και τις εταιρικές μας αξίες.

ANORAK WEATHER PROTECTION®

ΕΞΕΛΙΣΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ

Με εφόδιο την τεχνογνωσία μας στην αδιάβροχη και αντιανεμική προστασία παράγουμε σήμερα ρούχα για καθημερινή προστασία από τις καιρικές συνθήκες αλλά και εξειδικευμένες σειρές για τη θάλασσα, το κυνήγι, τη μηχανοκίνηση και τους εργασιακούς χώρους. Η ποιότητα των προϊόντων αλλά και η σωστή περιβαλλοντική διαχείριση είναι οι προτεραιότητές μας σε όλα τα στάδια της παραγωγής και φροντίζουμε να τις πιστοποιούμε με κάθε αξιόπιστη διαδικασία.

ANORAK HARM PROTECTION®

ΕΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Σε μια εποχή που η ανάπτυξη είναι πρόκληση ατομική και εθνική, συγκεντρώσαμε τις δυνάμεις και τις δυνατότητές μας σε έναν καινούργιο, μεγάλο στόχο. Δημιουργήσαμε μια νέα Ελληνική γραμμή παραγωγής εξοπλισμού ατομικής προστασίας με βάση τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Στοχεύοντας στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή αγορά, αποκτήσαμε ένα νέο όραμα που μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον.