Αδιάβροχο μηχανής και η συμβολή του στην ασφάλεια του αναβάτη

Προστατευτείτε στον δρόμο στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες. Το αδιάβροχο αποτελεί για τον αναβάτη της μηχανής ένα επιπλέον κέλυφος προστασίας από τη βροχή αλλά και τον αέρα.

Όταν φοράτε αδιάβροχο δεν αποσπάται η προσοχή σας εξαιτίας της βροχής! Επίσης προτιμήστε να φοράτε έντονα χρώματα με ανακλαστικά ώστε να γίνεστε αντιληπτοί απο τους άλλους οδηγούς σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας.

Στην ANORAK για περισσότερα από 40 χρόνια, η προστασία σου στο δρόμο αποτελεί την υπ αριθμόν 1 προτεραιότητά μας. Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της ANORAK έχει σχεδιάσει τα αδιάβροχα για τους αναβάτες της μοτοσυκλέτας, με τέτοιο τρόπο ώστε να τους προστατεύουν αποτελεσματικά από το νερό και τον αέρα αλλα και να αντέχουν σε σκληρές συνθήκες χρήσης.

Η αντοχή του υφάσματός τους στο κρύο φτάνει μέχρι τους -20°C, ενώ κάποια από αυτά έχουν ανακλαστικά 3M Scotchlite™ για προστασία και σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας. Καθαρίζονται εξαιρετικά εύκολα και διαθέτουν άνετη γραμμή για να τα βάζετε και να τα βγάζετε πολύ εύκολα.